Neem contact op: 053 - 234 04 40 info@prescriptio.nl
Apps voor iOS, Android en Windows

Apps voor iOS, Android en Windows

prescriptio marketing reclame media: apps voor iOS, Android en Windows

Vier van de vijf Nederlanders hebben een smartphone. Dit biedt enorme mogelijkheden voor zowel business-to-consumer – als business-to-business ondernemingen. Smartphones (en tablets) bieden bedrijven de mogelijkheden om extra services en/of diensten te leveren. Met een smartphone of tablet heeft iedereen altijd en overal toegang tot het internet en dat biedt jouw bedrijf heel veel mogelijkheden.

Apps zijn ook zeer geschikt om promotionele activiteiten van uw onderneming te ondersteunen en om uw naamsbekendheid te vergroten. Uw app staat op de smartphone van uw klant en uw klant neemt zijn telefoon altijd overal mee naar toe. Denk eens aan de mogelijkheden die dit biedt!

Wat zijn apps?

Een app is een software pakketje wat geïnstalleerd wordt op de smartphone en/of tablet van de gebruiker. Deze software wordt door de gebruiker gedownload en draait daarna op de smartphone of tablet zelf. De app kan daardoor gebruik maken van de functionaliteiten die de smartphone of tablet al heeft. De app kan bijvoorbeeld gebruik maken van de GPS-functie of de videofunctie van de smartphone of tablet. Zo kan de gebruiker (je klant of potentiële klant) extra functionaliteit toevoegen aan zijn smartphone of tablet. Apps zijn heel erg populair, dit omdat ze eenvoudig in gebruik zijn en meestal in één ding heel goed zijn.

prescriptio marketing reclame media: apps voor iOS, Android en Windows

iOS (Apple) app

prescriptio marketing reclame media: apps voor iOS, Android en Windows

Android app

prescriptio marketing reclame media: apps voor iOS, Android en Windows

Windows (HTML5) app

Verschillende soorten apps

Native Apps

Apps die voor een specifiek besturingssysteem bedoeld zijn. Bijvoorbeeld: iOs voor Apple iPads en – iPhones, Android van Google voor de meeste andere smartphones en Amazon Kindle

Web Apps

Dit is een mobiele versie van een website. Deze website is speciaal opgemaakt voor de resolutie van een smartphone of een tablet. De web app is beschikbaar voor bijna alle smartphones en tablets. 

Hybride Apps

Dit is een combinatie van de 2 eerder besproken apps. De basis van de applicatie is gebouwd zoals een native app, maar een deel van de applicatie maakt ook gebruik van de mobiele webpagina’s.

Van gedachten wisselen apps voor iOS, Android en Windows?

Is uw interesse gewekt en wilt u eens vrijblijvend (telefonisch) van gedachten wisselen over de mogelijkheden en/of ontwikkeling van een iOS -, Android - en/of Windows app, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Loading...