Apps voor iOS, Android en Windows

Domeinnamen en hosting voor uw onderneming

prescriptio marketing reclame media : domeinnamen en hosting

Het succes van een goede website staat of valt met de keuze van een goede domeinnaam en een betrouwbaar hostingpakket.

Wij kunnen beide zaken snel en betaalbaar voor u regelen. Op deze pagina vindt u de verschillende mogelijkheden.

U kunt ook direct uw domeinnaam vastleggen en een passend hostingpakket bestellen.

Domeinnamen voor uw onderneming

Wij kunnen de meeste gangbare domeinnamen voor u vastleggen hieronder ziet u een overzicht. U kunt op deze pagina ook direct controleren of een bepaalde domeinnaam nog beschikbaar is. Direct vastleggen is ook mogelijk.

Mocht de domein extensie van uw keuze niet in de lijst voorkomen, neem dan even contact met ons op, vaak kunnen we u wel helpen.

Hostingdiensten voor uw onderneming

Betrouwbare webhosting is belangrijk voor elke onderneming. Uw website moet immers 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar zijn voor uw bezoekers. Dit geldt normale websites, maar zeker voor webshops. Niet bereikbaar zijn kan u omzet kosten!

Prescriptio biedt diverse webhosting oplossingen geschikt voor elk soort onderneming. Van webhosting voor een hele scherpe prijs tot VPS (virtuele server) oplossingen. Maar ook webhosting pakketten speciaal ingericht voor Magento, WordPress en Joomla! websites.

Direct een hostingpakket bestellen

Door op de knop hieronder te drukken krijgt u de hostingpakketten te zien die wij aanbieden. U kunt hier ook direct uw bestelling plaatsen. 

Meer weten over domeinnamen en hosting?

Wilt u meer weten over domeinnamen en hosting voor uw onderneming? Heeft u specifieke wensen die op deze pagina niet genoemd worden?

Neem dan vrijblijvend contact op. Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Loading...