Neem contact op: 053 - 234 04 40 info@prescriptio.nl
Apps voor iOS, Android en Windows

Drukwerk (digitaal en offset) voor uw onderneming

prescriptio marketing reclame media : drukwerk (offset en digitaal)

Op het gebied van drukwerk is de laatste jaren veel veranderd. Waar vroeger traditionele drukkerijen prijzen bepaalden, zijn er nu een groot aantal online drukkerijen tot de markt toegetreden en dit heeft tot gevolg gehad dat de prijzen van drukwerk enorm zijn gedaald.

Maar de ene drukker is de andere niet, goedkoop kan leiden tot duurkoop. En u wilt dat uw mooie professionele huisstijl ook als zodanig wordt gezien door uw klanten en relaties.

Wij staan u hierbij graag met raad en daad terzijde. Zodat u krijgt wat u mag verwachten, de beste kwaliteit tegen de beste prijs!

Alle soorten drukwerk

Of het nu gaat om visitekaartjes, briefpapier, (ver)volgpapier, enveloppen, flyers, brochures of posters, wij vinden voor u de beste oplossing. Prescriptio heeft een groot aantal partners in binnen- en buitenland die allemaal zo hun eigen specialisaties hebben. De één verzorgt digitaal drukwerk en levert heel erg snel, de ander krijgt de voorkeur bij offset drukwerk. Maar daarnaast zijn er ook nog verschillen in papierkwaliteit, drukwerkkwaliteit (zoals full color (CMYK) of PMS ) en bulk hoeveelheden.

Bestanden worden gratis gecontroleerd en ook de verzending is (doorgaans) gratis. Vanuit het oogpunt van maatschappelijk verantwoord ondernemen doen wij er alles aan om te zorgen dat de gebruikte papiersoorten duurzaam zijn. 

Een stap verder …

Naast de bovengenoemde zaken kunt u ook bij ons terecht voor allerlei andere uitingen waarop uw logo/huisstijl wordt afgedrukt.

Hierbij kunt u denken aan roll-up banners, vlaggen, spandoeken, reclameborden, (auto)belettering, etc. Alles wat u kunt bedenken kunnen wij leveren!

Meer weten over drukwerk?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Loading...