Apps voor iOS, Android en Windows

grafisch ontwerp voor uw onderneming

prescriptio marketing reclame media: Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp van uw bedrijfsuitingen kan klanten opleveren of potentiële klanten laten afhaken! Het logo dat uw onderneming voert, het visitekaartje dat u aan een relatie geeft, een advertentie die u online of offline plaatst, de enveloppe waarin u uw facturen en offertes verstuurt en het briefpapier waarop u uw facturen en offertes afdrukt zijn indicatoren voor uw klanten, relaties en leveranciers die aangeven waar uw onderneming voor staat. 

Het grafisch ontwerp van uw huisstijl moet consistent en opvallend zijn. Deze huisstijl moet minutieus doorgevoerd worden in elke uiting die uw onderneming doet, denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, online en offline advertenties, flyers en brochures, nieuwsbrieven en natuurlijk niet te vergeten uw website(s) en sociale media kanalen.

grafisch ontwerp van uw logo

Het logo dat uw onderneming voert, is het fundament van al uw andere online en offline uitingen. Het moet uitstralen waar uw onderneming voor staat en het moet herkenbaar (makkelijk te onthouden) zijn.

Daarom is het de moeite waard om serieus na te denken over een aansprekend logo (welk(e) lettertype(n) moeten er gebruikt worden, wat is een passend kleurstelling, etcetera).

Wij hebben jarenlange ervaring met het bedenken en ontwerpen van logo’s (bekijk hier onze portfolio) en we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wilt u met ons van gedachten wisselen over een nieuw logo of het aanpassen van een bestaand logo? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, en we nemen contact met u op.

grafisch ontwerp van uw huisstijl

Nadat u een keuze voor een logo heeft gemaakt, dient dit logo (en de stijl hiervan) doorgevoerd te worden in uw huisstijluitingen.

Het briefpapier en eventueel (ver)volgpapier, enveloppen, visitekaartjes, e.d. dienen vormgegeven te worden in een stijl die aansluit bij het gekozen logo.

Het is vaak ook verstandig om een huisstijlhandboek samen te stellen, zodat uw medewerkers weten op welke wijze zij het logo en de huisstijl dienen te hanteren.

Wij helpen u graag om tot een resultaat met een “wauw!” factor te komen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

van gedachten wisselen over het grafisch ontwerp van uw logo of huisstijl?

Is uw interesse gewekt en wilt u eens vrijblijvend (telefonisch) van gedachten wisselen over uw logo en huisstijl (grafisch ontwerp), vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Loading...