Neem contact op: 053 - 234 04 40 info@prescriptio.nl
Tips voor zakelijk Twitteren

Tips voor zakelijk Twitteren

U bent/wilt actief aan de slag met een zakelijke Twitter account. Op deze pagina vindt u een tweede serie tips om zakelijk te Twitteren.

Tips voor zakelijk twitteren

U heeft onze eerdere post “Tips om zakelijk te twitteren (deel 1)” gelezen en u heeft inmiddels een zakelijke Twitteraccount aangemaakt. Ook heeft u de tips uit de vorige post in de praktijk gebracht. Dan wordt het tijd voor een volgende stap! Hieronder vindt u een nieuwe serie tips voor zakelijk twitteren

De do’s en don’ts van het zakelijk Twitteren

Zoals ook al in het eerste deel van deze serie vermeld, is het belangrijk dat u uw huisstijl ook op je zakelijke Twitterpagina gebruikt. U kunt een achtergrond maken en uploaden die aan deze stijl voldoet. Een afbeelding van 1500 x 500 pixels geeft het beste resultaat. Zorg dat uw logo in deze achtergrond verwerkt is!

Post regelmatig (liefst dagelijks) een link naar een actueel bericht of blogpost. U bent dan interessant voor je volgers.

Tweet niet alleen over uw eigen bedrijf en producten/diensten. Zoek berichten die in het verlengde van uw expertise/vakgebied liggen en plaats deze ook.

Verstuur uw tweets op vaste tijdstippen. tweets aan het begin en het eind van de werkdag en tweets rond lunchtijd worden het best gelezen.

Zet een marketingstrategie op voor uw zakelijke Twitteraccount. Wie is uw doelgroep? Hoe gaat u uw doelgroep helpen bij het oplossen van vragen/problemen? Wat wilt u bij uw doelgroep bereiken.

Luister naar uw doelgroep en beantwoord hun tweets.

Zet niet te vaak aanbiedingen en zakelijke voorstellen in uw tweets. Dit wordt al gauw gezien als spam.

Probeer een echte relatie op te bouwen met uw volgers.

Link Twitter met uw zakelijke Facebook account. Dit levert extra bezoekers op uw website op.

Volg woorden die relevant zijn voor uw onderneming. Dit geeft u de mogelijkheid om u te mengen in een lopende discussie.

Doet u een actie alleen op Twitter, zorg dan wel dat er bij reactie opvolging plaatsvindt.

Benader zaken altijd positief in uw tweets.

Binnenkort vindt u op deze website een nieuwe post met Twittertips. Hou deze website dus in de gaten!

Vragen over dit bericht “Tips om zakelijk te Twitteren” of over andere sociale media?

Vragen of opmerkingen over dit bericht, over zakelijk Twitter gebruik of over andere sociale media? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Loading...