Neem contact op: 053 - 234 04 40 info@prescriptio.nl

Alles over websites en webshops voor uw onderneming

prescriptio marketing reclame media: websites en webshops

Websites en webshops zijn tegenwoordig onmisbaar voor elke onderneming. Primair als een digitale folder, waar (potentiële) klanten informatie over uw onderneming kunnen vinden (zoals informatie over producten, diensten en bedrijfsgegevens).

Maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk met een internetsite. Is deze website ook nog eens gebouwd met een content management systeem (cms), zoals WordPress of Joomla, dan kunt u deze website zelf uitbouwen en aanpassen. Groeit uw onderneming dan kunt u uw website mee laten groeien.  

Wat kunt u met een website?

Een internetsite is altijd zichtbaar, dus 7 dagen per week en 24 uur per dag. Uw (potentiële) klanten hebben altijd toegang tot informatie over uw bedrijf, producten en diensten. Ook als uw zaak gesloten is. Daarnaast kunnen ze informatie opvragen via een contactformulier, digitale brochures of andere formulieren bekijken en downloaden, (product)video’s bekijken, foto (shows) bekijken, etc.

Ook is het ook mogelijk om producten en/of diensten te verkopen en online betalingen te ontvangen door middel van een webshop. Uiteraard moet een website ook responsive zijn (geschikt voor PC, laptop, tablet en smartphone). Om een idee te krijgen van wat er mogelijk is kunt u onze website portfolio bekijken.

prescriptio marketing reclame media: websites en webshops

Wat zijn de kosten van een website?

Dat is voor een groot deel afhankelijk van uw wensen en eisen. Wilt u een uniek ontwerp met allerlei unieke functionaliteiten of neemt u genoegen met een standaard ontwerp. . . Het is dus verstandig om om de tafel te gaan met betrekking tot uw wensen, eisen en de mogelijkheden die daarbij passen. Het is echter wel mogelijk om een indicatie te geven van waar u aan moet denken. u vindt de prijzen van onze standaard pakketten hieronder. 

Uiteraard kunt wij ook de registratie van uw domein(en) verzorgen en de bij behorende hostingdiensten leveren. Hier leest u alles over domeinnamen en hosting.

Moet ik mijn website zelf onderhouden?

Dat kan, maar uit ervaring blijkt dat veel ondernemers liever bezig zijn met ondernemen dan met het updaten en onderhouden van hun website. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, beveiliging, updates en support. Wij bieden supportplannen voor updates en voor het aanpassen van uw website. Klik hier voor de mogelijkheden.

Wat kunt u met een webshop?

Met een webshop (webwinkel) kunt u online uw producten en/of diensten aanbieden aan bedrijven en/of particulieren. In 2015 werd ruim € 16 miljard omgezet via webshops en in het eerste kwartaal van 2016 steeg deze omzet met nog eens 20% en in het tweede kwartaal van 2016 opnieuw met 24%. Kortom het is een enorme markt die door geen enkele ondernemer genegeerd mag worden.

Een webshop is een waardevolle aanvulling wanneer u een fysieke verkooplocatie heeft, u bent niet meer alleen afhankelijk van het lokale - of regionale publiek, maar u kunt uw producten en/of diensten ook landelijk aanbieden.  

Wij bouwen webshops op basis van WordPress (in combinatie met WooCommerce). Deze webshops worden volgens uw wensen en eisen gebouwd, waarbij in het achterhoofd wordt gehouden dat klanten met zo weinig mogelijk handelingen hun bestelling op een veilige manier kunnen plaatsen en betalen.

Heeft u al een website die gebouwd is met WordPress, dan kan deze uitgebouwd worden tot een webshop door de e-commerce module WooCommerce in uw bestaande website te integreren.  

Wij geven advies over een converterende webshop

Websites en webshops: Een converterende webshop met WooCommerce

Wanneer u wilt starten met een webshop komen daar veel zaken bij kijken. Klanten moeten de producten en/of diensten op een mooie en uitnodigende manier gepresenteerd krijgen, ze moeten veilig en snel online kunnen betalen, ze moeten zonder al te veel inspanningen en afleiding hun bestelling kunnen plaatsen en deze bestellingen moeten op een simpele en efficiënte wijze (snel) door u verwerkt kunnen worden.

Uw webshop moet er ook goed uitzien op tablets en smartphones (deze worden immers steeds vaker gebruikt om op het internet te surfen). Ook moet uw webshop (en de producten en diensten die daarin staan) makkelijk te vinden zijn in Google en andere zoekmachines. Daarnaast is het essentieel dat uw webshop snel laad (wanneer dit te lang duurt haken potentiële klanten af). Tenslotte dient de beveiliging van uw webshop optimaal te zijn (dit met het oog op betalingen die plaatsvinden en de persoonlijke informatie die u van uw klanten krijgt bij bestellingen).

Een ander (vaak onderbelicht aspect) zijn de wettelijke verplichtingen (op gelegd door de Nederlandse staat, maar ook vanuit Europa) die aan het verkopen via een webshop gesteld worden.

Wij adviseren u op alle bovengenoemde aspecten, zodat u een webshop krijgt die boven het maaiveld uitsteekt en die uw onderneming omzet en winst zal opleveren. 

Van gedachten wisselen over websites en/of webshops?

Is uw interesse gewekt en wilt u eens vrijblijvend (telefonisch) van gedachten wisselen over een (nieuwe) website, webshop of een combinatie daarvan, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Loading...